Lajme

Votohet Projektligji për kompensimin e viktimave të krimit në përputhje me legjislacionin e BE-së

Komisioni për Integrim Evropian e ka votuar Projektligjin për kompensimin e viktimave të krimit, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

Kjo është bërë e ditur nga kryetarja e komisionit, Rrezarta Krasniqi, e cila tha se 22 amendamentet e projektligjit janë në përputhje me legjislacionin e BE-së, prandaj edhe duhet të miratohet, raporton Eo.

“Kemi në rend dite shqyrtimin e Projektligjit për kompensimin e viktimave të krimit me amendamentet e komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së. Kemi 22 amendamente dhe mund të  konstatojmë se ky projektligj është për miratim”.

Në mbledhje është miratuar edhe raporti i punës./SHQIP.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022