Lajme

Votimi i 21 prillit në Veri / Kjo është pyetja që do t’iu parashtrohet votuesve

Veriu i Kosovës / Ilustrim
Veriu i Kosovës / Ilustrim

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) sot ka miratuar përmbajtjen e fletëvotimit që do të përdoret në procesin e votimit të 21 prillit, ku qytetarët në veri do të votojnë pro ose kundër shkarkimit të kryetarëve.

Votuesve do t’iu parashtrohet kjo pyetje:

A pajtoheni që (emri dhe mbiemri i kryetarit të komunës) të largohet nga funksioni i kryetarit të Komunës (emri i komunës)?

/Shqip.com