Lajme

Vizita e Nicole Chulick në Prishtinë, Ambasada amerikane jep detajet

Ambasada e Amerikës në Kosovë ka njoftuar për aktivitetet që pati gjatë vizitës në Prishtinë Nicole Chulick.

Gjatë dy ditëve të fundit, Ambasada e Amerikës njofton se priti zëvendës-ndihmës sekretaren e Byrosë për Demokraci, të Drejtat e Njeriut dhe Punës, Nicole Chulick për një vizitë në Kosovë.

“Gjatë vizitës së saj, DAS Chulick u takua me udhëheqës kosovarë, gazetarë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe pjesëtarë të komuniteteve të margjinalizuara dhe pakicë. Ajo nënvizoi përkushtimin e SHBA-së për të mbështetur Kosovën për të arritur vizionin e përcaktuar në themelimin e saj dhe të sanksionuar në Deklaratën e saj të Pavarësisë dhe Kushtetutën: një nga një demokraci plotësisht multietnike që i përgjigjet shqetësimeve të të gjithë qytetarëve të saj”, thuhet në njoftim.

/Shqip.com