Kulturë

“Sunny Hill Festival” nominohet për dy çmime nga “European Festival Awards”

Sunny Hill Festival është nominuar nga European Festival Aëards për dy kategori të rëndësishme të çmimeve ndërkombëtare për vitin 2022.

Kategoritë që është numinuar janë Best Medium -Sized Festival (për Sunny Hill Festival në Prishtinë) dhe Best New Festival (për Sunny Hill Tiranë).

Numri i madhe i publikut që ishte pjesëmarrës në këtë festival të organizuar në Prishtinë dhe Tiranë bëjnë që të jetë një nga pretendetët kryesore.

Po ashtu edhe emrat që kanë përformuar kanë qenë këngëtarët më të përfolur të momentit.

/Shqip.com