Rozë

Stresi për Xhulin: Ajo ka thënë se nuk do të dashurohet kurrë në BBVA

Raporti në mes të Xhulit dhe Stresit, po komentohet edhe nga banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.

Së fundmi ishte Stresi ai që komentoj raportin e tyre dhe tha se do të kishte dëshirë t’i shikonte bashkë.

Ai tha edhe pse kishte debatuar shpesh me Xhulin do të dëshironte ta njihte atë më ndryshe, duke njohur dikë.

Tutje, Atdheu tha se ka frikë se mos ajo do të ndikohej në lojën që po bën brenda shtëpisë.

Ndërsa Stresi tha se ajo ka thënë që nuk do të lidhej kurrë në BBVA.

/Shqip.com