Sport Shqiptar

Shqipëria ia ofron Kosovës bregdetin për Lojërat Mesdhetare

Evis Kushi dhe Hajrullah Çeku

Shqipëria ia ka zgjatur dorën Kosovës në kandidimin e kësaj të fundit për organizimin e Lojërave Mesdhetare “Prishtina 2030”.

Ministri i Sportit, Hajrulla Çeku e nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me ministren e Sportit të Shqipërisë, Evis Kushi për mbështetje të Shqipërisë në kandidaturën e Kosovës.

Sipas Ministrisë së Sportit, Shqipëria e ka ofruar bregdetin shqiptar për mbajtjen e sportit të lundrimit në Lojërat Mesdhetare.

Më poshtë do ta lexoni postimin e zëvendës-ministres së Sportit, Daulina Osmani.

/Shqip.com