Ekonomi Artikull i Sponsorizuar

Shqip.com shpall konkurs për pesë (5) pozita

Gazeta Online Shqip.com është në rritje të vazhdueshme të produkteve mediatike dhe po ashtu edhe të ekipit.

Shqip.com është e ndërgjegjshme se suksesi i një ekipi varet nga njerëzit që e përbëjnë atë.

Nëse jeni një person i/e pasionuar,  motivuar dhe i/e zellshëm për të arritur sukses, jeni të ftuar të aplikoni për këto pozita të lira:

Menaxher(e) Marketingu një (1) pozitë

Agjent/e i/e Shitjes, katër (4) pozita

Ne jemi duke pritur të takohemi me ju dhe të bashkohemi në rrugën tonë të suksesit!

Prandaj, kushdo që është i/e interesuar mund të aplikojë për punë për pozitat e hapura.

Aplikimin mund ta bëni përmes modulit online në Jobs.Shqip.com.
Afati i aplikimit është deri me 31 Janar 2023, Ora 16:00

/Shqip.com