Rozë

“Shpifëse”/ Meritoni kapet keq me Eglën: Çdo dhimbje që ne kemi përjetuar do e ndjesh…

Duke marrë disa rreze dielli në pishinë, Egla dhe Meritoni janë ‘përplasur’ me njëri-tjetrin.

Rikujtojmë që të dy ata u skualifikuan prej produksionit, përfshirë këtu edhe Ilnisën, dhe qëndruan për ditë me rradhë në dhomën e ‘Torturës së Bardhë’.

Ilnisa nuk mundi të rikthehet përsëri në garë por Meritoni dhe Egla po. Siç duket tani që Ilnisa u largua, Meritoni e ka ‘halë në sy’ Eglën.

Siç e përmendëm dhe më sipër, ata janë përplasur me njëri-tjetrin, ku Meritoni i ka bërë një ‘paralajmërim.’

Pjesë nga biseda:

Meritoni: O teta Eglantina…

Egla: Po vazhdon prapë me teta ti? Vazhdo…(Qesh)

Meritoni: Po ti po vazhdon me ‘stalker’? Shpifëse! Shpif pra shpif, sepse do të mbash përgjegjësi për të gjitha këto! Edhe për ‘stalker’ e vendosi publiku! Por shpifjet e tua do vazhdojnë edhe jashtë. Janë edhe jashtë, do i shijosh, do i përjetosh, do i ndjesh… Çdo dhimbje që ne kemi përjetuar do e ndjesh!

/Shqip.com