Lajme

Shkruhen grafite me motive të nxitjes së urrejtjes ndër etnike në Zubin Potok, Leposaviq e Mitrovicë të Veriut

Grafitet e reja në veri të Kosovës me mbishkrimin “Kur të kthehet ushtria në Kosovë, Brigada e Veriut jeton”.
Grafitet e reja në veri të Kosovës me mbishkrimin “Kur të kthehet ushtria në Kosovë, Brigada e Veriut jeton”.

Policia e Kosovës ka njoftuar për shkrimin e disa grafiteve me përmbajtje të përçarjes dhe nxitjes së urrejtjes ndër etnike, në disa lokacione në Zubin Potok. Leposaviq dhe Mitrovicë të Veriut.

Rasti është duke u hetuar nga policia.

“Zubin Potok  11.02.2024 – 11:36. Raportohet se persona të panjohur gjatë natës në disa lokacione kanë shkruar grafite me përmbajtje të përçarjes dhe nxitjes së urrejtjes ndër etnike. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim.

“Mitrovicë Veri  11.02.2024 – 10:30. Raportohet se persona të panjohur gjatë natës në disa lokacione kanë shkruar grafite me përmbajtje të përçarjes dhe nxitjes së urrejtjes ndër etnike. Rasti është duke u hetuar”, thuhet tutje në njoftim.

“Leposaviq  11.02.2024 – 11:30. Raportohet se persona të pa njohur gjatë natës në disa lokacione kanë shkruar grafite me përmbajtje të përçarjes dhe nxitjes së urrejtjes ndër etnike. Rasti është duke u hetuar”, thuhet ndër të tjera aty.

/Shqip.com