Lajme

Shkarkimi i kryetarëve në Veri / KQZ-ja publikon listën e qendrave të votimit

KQZ
KQZ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka publikuar listën e qendrave të votimit për procesin për apo kundër largimit të kryetarëve në komunat në veri – Leposaviq, Zubin-Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen me 21 prill 2024.

Sipas vendimit të KQZ-së, në ditën e votimit, numri i Qendrave të Votimit në komunën e Leposaviqit është 8, në Zubin Potok 5, në Zveçan 5 dhe në Mitrovicën e Veriut 5.

/Shqip.com