Rozë

Sarah dhe Pm flasin rreth planeve për martesë

Sarah dhe DJ PM

Sarah dhe Pm po vazhdojnë që të jenë në qendër të vëmendjes nga mediat rozë, por edhe nga publiku.

Atyre i adresohen shumë pyetje në rrjete sociale – me të shpeshta janë ato për martesë.

Kjo vjen pasi ishte Sara, e cila ka ngritur dyshime rreth dasmës.

Së fundi, ajo sërish ka hapur një pyetësor me ndjekësit, por këtë herë ka vendosur që t’ju përgjigjet partneri i saj, Dj Pm me disa video.

Sara dhe DJ PM

Si çdo herë tjetër, të gjithë janë shumë kurioze se kur do të martohet çifti.

E për këtë Dj PM e ka një përgjigje.

“Nuk e di, kur të vijë koha. Për momentin nuk është se e kemi bërë plan kështu që kur të vijë koha. Besoj që disa gjëra bëhen me kohën. Disa gjëra vërehen vetë. Por nuk e kemi menduar këtë pjesë, përkundrazi shumë shpesh tallemi me njëri-tjetrin “do të mbesim pa martuar”, ka thënë ai në video.

Ndryshe, ata janë krijuar çift në “Big Brother VIP”, lidhje kjo që vazhdon edhe jashtë.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022