Lajme

Rukiqi i LDK-së ka drejtuar kritika në adresë të Qeverisë

Zyrtari i LDK-së, Berat Rukiqi
Zyrtari i LDK-së, Berat Rukiqi

Ish-kreu i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka drejtuar kritika në adresë të Qeverisë së Kosovës për çështjen e inflacionit të lartë.

Rukiqi ka paraqitur të dhënat e inflacionit ndër vite, duke thënë se sot për shkak të inflacionit të lartë, vlera e 100 eurove është 81.65.

Zyrtari i LDK-së thotë se Qeveria është e paaftë por krenare dhe sipas tij

Reagimi i plotë:

Të paaftë dhe krenar

Sot paraqitem për mediat dhe qytetarët, një pjesë të dështimeve të kësaj Qeverie, në qeverisjen me ekonominë e vendit.

Këto dështime, që burimin e kanë në paaftësinë dhe arrogancën e numrave, po i pagujnë shumë shtrenjtë qytetarët e vendit.

/Shqip.com