Lajme

Refuzohet garancia pasurore 5 mln lekë, GJKKO lë në burg ish-ministrin Ilir Beqaj dhe bashkëpunëtorin e tij

Ka përfunduar në Gjykatën e Posaçme seanca për vlerësimin e masave të sigurisë për Ilir Beqajn dhe bashkëpunëtorët, nën hetim për korrupsionin me fondet e BE në SASPAC.

Sipas informacioneve, seanca është mbyllur teksa nuk janë ndryshuar masat e sigurisë, përveç Alfred Nikollës.

Ndonse më herët ish-ministri ka kërkuar që të lirohet me garanci pasurore, 5 milionë lekë.

GJKKO la në arrest në shtëpie Elton Marinin, ndryshoi masa për Alfred Nikollajn u la në arrest shtëpie.

Detyrim paraqitje për Bledar Lekën dhe Bjona Zijajn, teksa seanca zgjati rreth 6 orë.

/Shqip.com