Kulturë Kino

Rasti i Deep dhe Heard, u realizua edhe në film

Rasti i diskutueshëm i shpifjes mes Johnny Depp dhe Amber Heard është subjekt i një filmi të ri, “Hot Take: The Depp/Heard Trial”.

“Hot Take” ndjek marrëdhënien e trazuar brenda dhe jashtë gjykatës, të Depp dhe Heard, duke dramatizuar gjyqin dy mujor të shpifjes që përfundoi më 1 qershor, me jurinë që zbuloi se Heard kishte shpifur Depp duke aluduar në akuzat për dhunë në familje kundër tij në një artikull op-ed i dhjetorit 2018.

Juria gjithashtu e mbajti Deppin përgjegjës për një deklaratë shpifëse të bërë në lidhje me Heard nga avokati i tij.

Filmi është prodhuar nga Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer dhe Fernando Szew. Autumn Federici dhe Kristifor Cvijetic.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022