Lajme

Rashiq: Serbët e Kosovës nuk janë të gatshëm për Asociacionin

Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Nenad Rashiq
Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Nenad Rashiq

Ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, ka theksuar se Asociacioni i komunave me shumicë serbe do të jetë një nga sfidat më të mëdha për serbët e Kosovës.

Ministri Rashiq për RTK2, ka shprehur frikën e tij se serbët e Kosovës nuk janë të gatshëm për asociacionin.

Ai ka theksuar se nuk ka zgjidhje të përhershme dhe të qëndrueshme për çështjen e komunitetit, nëse serbët e Kosovës nuk marrin pjesë në proces, dhe se duhet të marrin përgjegjësi për realitetin e ri.

/Shqip.com