Lajme Ballkan

Qeveria e Kosovës mbështet financiarisht Luginën e Preshevës

Lugina e Preshevës
Lugina e Preshevës

Qeveria e Kosovës njofton se në mbledhjen e saj ka vendosur që të ndihmojë Luginën e Preshevës me qëllim të përkrahjes së aktiviteteve të tyre lobuese gjatë vizitës në Republikën Federative të Gjermanisë këtë muaj.

Përmes një njoftimi për medie bëhet e ditur se Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur në mënyrë elektronike, ka ndarë 10,270.00 €, si mbështetje financiare për Këshillin Kombëtar Shqiptar dhe përfaqësuesit e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, me qëllim të përkrahjes së aktiviteteve të tyre lobuese gjatë vizitës në Republikën Federative të Gjermanisë këtë muaj.

/Shqip.com