Rozë

Pse Ermali dhe Labi përfunduan në burg në Zvicër?

Në emisionin “Zemër Luana”, të udhëhequr nga Luana Vjollca, të ftuar ishin Ermal Fejzullahu dhe Labinot Gashi.

Në mesin e shumë lojërave, Labi dhe Ermali kanë treguar një eksperiencë interesante që ju ka ndodhur në Zvicër.

Ata kanë treguar se kanë përfunduar në burg për 24 orë, ku shkak është bërë viza e gabuar.

 “Kemi shkuar me viza turistike Shqiptarët janë spiunë pa lekë, e na kanë lajmëruar, nuk ka lejuan të hymë në Zvicër”, tha Ermali.

/Shqip.com