Lajme

Profesori Hamiti kritikon projektin e parkingut nëntokësorë

Profesori universitar, Muhamet Hamiti ka dal kundër projektit të parkingut nëntokësor.

Ai ka publikuar dy foto të dhe ka bërë një krahasim me gjendjen aktuale dhe atë të kaluarën.

“Dikur dhe sot: oborri i Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës. Prej parku në parking. Edhe në qendër komerciale, natyrisht” ka shkruar Hamiti.

Mirë që mbetën fakultetet ka shtuar më tutje Hamiti.

/Shqip.com