Kulturë Kino

“PriFest” prezanton jurinë e konkursit të Filmave të Shkurtër

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Prishtinë “PriFest”, do të fillojë pas pesë ditëve.

Ndërkaq, pasi ka shpalosur filmat e të gjitha kategorive konkurruese “PriFest”, bëri publikë edhe pjesëtarët e jurisë të filmave të shkurtër.

Pjesë e jurisë janë: Rona Kastrioti, Dritan Huqi si dhe Mitko Panov.

Të gjithë anëtarët e jurisë kanë një karrierë ndërkombëtare në fushën e kinematografisë.

Edicioni i 14-të i PriFest mbahet nga 20-25 shtator dhe i dedikohet drejtoreshës së ndjerë Vjosa Berisha.

“For her” – “Për të”, është sllogani që PriFest ka vendosur të ja kushtoj vetë themelueses së festivalit.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022