Lajme

Pjesëtarët e FSK-së bashkë me ushtarakët ukrainas e festojnë pavarësinë në Mbretërinë e Bashkuar

FSK-ja
FSK-ja

Një kontingjent i Forcës dhe Sigurisë së Kosovës ka zbarkuar në Mbretërinë e Bashkuar për të vazhduar aktivitetet e planifikuara në kuadër të Operacionit Interflex, për trajnimin e ushtarakëve ukrainas.

Ata atje janë duke e pritur 16 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

“Me rastin e 16 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, kontingjenti i FSK-së që ka zbarkuar në Mbretërinë e Bashkuar, vazhdon me aktivitetet e planifikuara në kuadër të Operacionit Interflex, për trajnimin e ushtarakëve ukrainas”, thuhet në njoftim.

/Shqip.com