Teknologji

Peugeot do të zbulojë konceptin e tij Inception EV

Më 5 janar, Peugeot do të zbulojë konceptin e tij Inception, i cili do të shfaqë platformën e parë elektrike të gjeneratës së ardhshme “BEV by design” e para e Peugeot që nuk ndahet me automjetet ICE.
Ky nuk është njoftimi i parë në lidhje me Inception, megjithatë – njoftimi fillestar i konceptit të ardhshëm u bë në tetor në Motor Show në Paris. Por tani është pothuajse gati për t’u shfaqur.

Koncepti Peugeot Inception EV do të zbulohet në CES në Las Vegas. CES është ekspozita më e madhe tregtare në botë e teknologjisë dhe e kuptojmë se Peugeot dëshiron të lidhet me këtë, por Peugeot nuk i shet makinat e tij në SHBA. Peugeot vendos të shkojë një hap më tej. Chapeau, siç thonë në Francë.

Peugeot mendon se Inception “do ta kthejë të gjithë përvojën e automobilave me kokë poshtë”, shpresojmë se kjo nuk do të thotë që rrotat do të jenë në çati. Premtime të tjera përfshijnë një ridizajnim të plotë të hapësirës së brendshme, një riinterpretim të “gjesteve të drejtimit” (çfarëdo që të thotë kjo) dhe “krijimin e përvojave të reja dixhitale dhe fizike”.

Prisni të shihni “një qëndrim të maces” si dhe nënshkrimet e kthetrave të shndritshme të markës tregtare në Inception, por me një gjuhë të transformuar të markës. Koncepti thuhet se mishëron vlerat thelbësore të markës: Joshjen, Emocionin dhe Përsosmërinë.

/Shqip.com