Lajme

Përvjetori i masakrës së Reçakut, BE-ja kërkon përgjegjësi

Bashkimi Evropian ka kërkuar përgjegjësi për të gjithë autorët e masakrës së Reçakut.

“Në përvjetorin e masakrës së Reçakut, ne bashkohemi me familjet dhe popullin e Kosovës në përkujtimin e viktimave, jeta e të cilëve u ndërpre 25 vjet më parë. Drejtësia për këtë krim të tmerrshëm duhet të vendoset dhe autorët të mbajnë përgjegjësi”.

/Shqip.com