Rozë

Përsëri puthje në ‘Për’puthen’, acarohet keq njëra nga vajzat

Puthjet në Perputhen nuk kanë të ndalur.

E fundit është në mes Laurës dhe Arbrit – ku kjo e fundit tha se nuk është nëprogram për ndonjë djal tjetër.

“Unë mendoj se ai ka nevojë për një njeri më të vendosur dhe unë kështu jam për të kam luftuar gjithmonë dhe do bëj hapin e fundit dhe do të them sot se unë deklarohem për ty. Kjo nuk ishte një ndjesi e momentit, ka një javë që e kam menduar, rreth gjithë situatave, kam kuptuar çfarë dua dhe sot bëra veprimin. Nuk kam interes të njoh njeri tjetër dhe dua të fokusohem komplet tek ty”, tha ajo.

Situata ndodhi teksa Arbri kishte një takim në studio me Kamilën, e cila nuk e priti aspak mirë këtë situatë, për të cilën tha se ishte ofenduese.

/Shqip.com