Lajme

Pastrohen me ujë rrugët e kryeqytetit

Sot në ditën e fundit të javës, Komuna e Prishtinës ka filluar me pastrimin e rrugëve në qytet.

Kjo është bërë e ditur nga vetë kryetari i Komunës,  Përparim Rama.

“E diel, Prishtina e pastër”, ka shkruar Rama.

Kujtojmë se dhe për shkak të situatës që ishte krijuar me COVID-19, rrugët e Prishtinës ishin pastruar me ujë.

/Shqip.com