Rozë

Pas ndarjes nga Nora, prishen marrëdhëniet edhe mes Robertit dhe Erës?

Nora, Roberti, Era

Nora dhe Robert Berisha ka disa vite janë ndarë.

Dyshja janë prindër të një vajzë dhe ndanin një raport shumë të mirë më njëri-tjerin, por që kohëve të fundit janë ftohur.

E kjo gjë siç duket ka ndikuar edhe tek Era, kjo e fundit nuk ka në listën e shokëve më Robertin – e të njëjtën gjë e ka bërë edhe ky i fundit.

Zërat për një prishje të raportit lindën, pasi që Roberti konfirmojë lidhjen me Lauretën.

Më këtë të fundit tashmë është ndarë-siç ka deklaruar në media nuk mund që të duronte presionin medial dhe atë nga fansat./SHQIP.com