Lajme

Osmani, pjesëmarrëse në samitin SEECP

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, sot ka marrë pjesë në samitin SEECP të mbajtur në Shkup ku kanë marrë pjesë edhe përfaqësues të vendeve të rajonit
Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, sot ka marrë pjesë në samitin SEECP të mbajtur në Shkup ku kanë marrë pjesë edhe përfaqësues të vendeve të rajonit

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, sot ka marrë pjesë në samitin SEECP të mbajtur në Shkup ku kanë marrë pjesë edhe përfaqësues të vendeve të rajonit.

Në Shkup ka qëndruar edhe kreu i diplomacisë serbe, Marko Gjuriq.

“Në Shkup për SEECP, bashkë me liderë dhe përfaqësues të vendeve të rajonit”, ka shkruar Osmani e cila edhe ka bashkëngjitur një fotografi bashkë me pjesëmarrësit.

Ky Samit është organizuar për thellimin e bashkëpunimit me vendet e rajonit dhe partnerët ndërkombëtarë për të garantuar paqe, siguri, stabilitet, zhvillim ekonomik, politik e shoqëror në rajon.

/Shqip.com