Lajme

OnePlus 11 shfaqet për herë të parë zyrtarisht

OnePlus e festoi me një aktivitet në Kinë përvjetorin e saj të nëntë, dhe siç pritej, u shfaqën disa pamje të ‘OnePlus 11’ për të cilin kemi dëgjuar prej disa kohësh.

Videoja e shpërndarë nga OnePlus nuk zbulon plotësisht OnePlus 11, por mund të shihni se ishulli rrethor në pjesën e pasme të smartphone ka katër rrathë – një për blicin dhe tre për kamerat.

Ishulli ka markën Hasselblad dhe ka një rrëshqitës alarmi në kornizën e djathtë të telefonit inteligjent, i cili vërteton rrjedhjet e mëparshme të dizajnit.

Ndërsa OnePlus ka treguar modelin me ngjyrë të zezë në klip, që përflitet se quhet Matte Black, një imazh i zbuluar zbulohet se do të ketë gjithashtu një variant me ngjyrë të gjelbër, i cili thuhet se do të reklamohet si Glossy Green.

OnePlus nuk ka zbuluar asgjë tjetër në lidhje me OnePlus 11, por pritet të dëgjohet më shumë rreth tij nga OnePlus në ditët në vijim.

/Shqip.com