Rozë

“O njeri i paedukatë”/ Plas keq mes Rozës dhe Romeos: Fut kokën poshtë fustaneve të grave

Roza Lati akuzon Heidin se i raporton çdo gjë Romeos dhe kjo gjë është e gabuar në shtëpinë e BBV, pasi është futur vetëm.

Heidi e quan Rozën Chihuahua dhe kaq mjaftonte që të ndizej debati.

Menjëherë ka ndërhyre Romeo që e ka marrë Heidin për të mos vazhduar debatin me Rozën dhe i thotë kësaj të fundit që është “një njeri i keq”.

Roza u ndje keq për deklaratën e Romeos, ku shprehet se ajo nuk kishte aspak punë me të në këtë muhabet dhe e akuzon se “fut kokën poshtë fustanit të grave”.

Roza Lati: Ke ardhur vetëm këtu apo të mbahesh pas brekëve të Romeos?

Heidi: Unë jam shumë vetëm. Po ja shihe si Chihuahua.

Roza Lati: Kush është si Chihuahua, se unë vetë kam rritur Doberman. Me kë je tu fol ti moj goce?

Heidi: Ti bën si Chihuahua.

Roza Lati: Jam gocë Doberman unë, s’jam gocë Chihuahue unë. Kujdes kur flet.

Heidi: O ti je komplet si Chihuahua. Flet gër, gër.

Roza Lati: Unë kam rritur Doberman, s’kam lidhje me Chihuahua.

Romeo: Nuk foli në Prime dhe do të flaës tani, hajde. (E tërheq Heidin)

Roza Lati: O ti Romeo mos ha kot kur flet, kaq.

Romeo: Ik o njeri i keq.

Roza Lati: O njeri i paedukatë. Mos më çaj mua kokën me këto njeri i keq, se unë flas me gocën, për çfarë vjen ti dhe më thua njeri i keq.

Romeo: Ti je njeri i keq.

Roza Lati: Unë me ty nuk u kapa fare. Unë nuk u mora me ty. Çfarë ke ti? Ka ardhur ajo për t’u mbajtur pas rripit tënd?

Romeo: Çfarë do, nuk dole në klip? Do të dalësh në klip?

Roza Lati: Ti më acaron, pse më thua je e keqe?

Romeo: Është mendimi im, je e keqe. Fol me murin, ose me derën.

Roza Lati: Ik shko puthu andej. Ec fut hundët tek muhabetet e grave, fut kokën poshtë fustaneve të grave.

/Shqip.com