Rozë

Noizy i ashpër me Mozzik, e akuzon për blerje të followers

Noizy dhe Mozzik

Mozzik është reperi i parë shqiptar që ka 2.1 milion followers në Instagram.

Kjo gjë siç duket e ka penguar Noizyn që ka ironizuar më këtë situatë, duke e akuzuar se i ka blerë ato.

Në bazë të disa videos që më pas janë fshirë nga ai ka  “këshilluar” edhe artistët e rinj të ndjekin shembullin e Mozzik, të mos harxhojnë lekë në këngë dhe videoklipe, por të blejnë ndjekës.

Ndryshe, dyshja njiheshin për miqësi të mirë, madje kishin një bashkëpunim së bashku.

Kjo siç duket u prish pas bashkëpunimit të reperit nga Durrësi me Loredanën.

https://www.tiktok.com/@sttt.99/video/7214232654110002438?_d=secCgYIASAHKAESPgo8UE3Jxd0kvemg6XNnhFAEBs%2BPpjnlayZXd2poBDB0APvtcs8JT%2BLB0TyV7rd5OUq5WBI5tbva6rXXpUSyGgA%3D&_r=1&checksum=600bd66ca8fd696707410d18db7d3f20e92c5b3eacca827a8b3904a353249e4d&fbclid=IwAR199rjLh6wL5aa28C9KEes9LXfBxoYr1lFS7A94zNpYoDudnD1LUnQRS0U&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAhhPtPtuLKgdlInoLeqHiXN4Si54sb4TrrxkgdtppdQIIxJLgtNePC75r0vSIDXKL&share_app_id=1233&share_item_id=7214232654110002438&share_link_id=0CD368CF-DD8E-440D-92A1-FA0E509FC09C&sharer_language=en&source=h5_m&timestamp=1679703331&tt_from=messenger&u_code=dbffj3a513e5l1&ug_btm=b0%2Cb2001&user_id=6808481609592620038&utm_campaign=client_share&utm_medium=ios&utm_source=messenger

/Shqip.com