Rozë

“Njeri pa vlera”, Tea me akuza për këtë banorë

Tea është një nga banorët e Big Brother VIP Albania.

Ajo në fillimet e saj kishte një marrëdhënie të mirë shumë të mirë me Luizin, por që gjërat më vonë nuk shkuan mirë.

Gjatë një diskutimi me Oltën, Tea ka shprehur mospëlqimin e saj të thellë ndaj Luizit, duke thënë se është njëri pa vlerë.

Luizi

“Ai është një njeri pa vlera në syrin tim. Unë s’kam pikë respekti për të. Përveç faktit që është qenie njerëzore dhe jam e detyruar ta respektoj për këtë”, i tha Tea Oltës.

/Shqip.com