Sport Ndërkombëtar

Një tifoz ka probleme shëndetësore – ndërpritet ndeshja Cadiz-Barcelona

Ronald Araujo

Ndeshja ndaj Cadiz dhe Barcelonës është ndërpreërë – për shkak se një tifoz ka pasur probleme të rënda shëndetësore.

Referi kryesor, fillimisht e ndërpreu ndeshjen, teksa më pas futbollistët shkuan në zhveshtore.

Teksa, nuk dihet ende se cila është gjendja e tifozit në fjalë.

Ronald Araujo shihej duke u lutur në fushën e gjelbër, ndërsa portieri i Cadizit – ndihmoi për ta bartur ndihmën e parë.

Rezultati i ndeshjes – deri në ato momente ishte 0-2./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022