Lajme

Nis largimi i barrikadave në Rudarë

Foto nga arkivi i Shqip.com

Ka filluar tërheqja e automjeteve që ishin vendosur si barrikada në fshatin Rudarë.

Fshati Rudarë gjendet rreth pesë kilometra nga Mitrovica.

Nëpër të kalon magjistralja për në Jarinjë.

Largimi i kamionëve pas barrikadimit në fshatin Rudarë

Serbët lokalë më 31 korrik vendosën barrikada në dy rrugët që çojnë në pikat kufitare, Jarinjë dhe Bërnjak, që lidhin Kosovën dhe Serbinë./Shqip.com