Lajme

Nesër mbahet ceremonia e betimit të kadetëve të rinj të FSK-së

Forca e Sigurisë së Kosovës

Ditën e nesërme pritet të mbahet ceremonia e betimit të kadetëve të rijnë të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Kjo ceremoni do të mbahet në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Kazerma e FSK-së

Në këtë ceremoni do të marrë pjesë Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Bashkim Jashari, zyrtarë dhe ushtarakë të lartë të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, si dhe zyrtarë dhe ushtarakë ndërkombëtarë.

Ceremonia pritet të nis në ora 10:00./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022