Lajme

Në Polici gjatë 24-orëve u raportuan 5 raste të dhunës në familje

Ilustrim

Policia e Kosovës, bën të ditur se gjatë 24-orëve të fundit janë raportuar 5 raste të dhunës në familje.

Në njoftimin e PK-së thuhet se dy raste janë shënuar në Lipjan dhe nga një rast në Prishtinë, Malishevë e Gjakovë.

Tabela me të dhënat për rastet e dhunës në familje

Nga 5 rastet e raportuar, të gjithë të arrestuarit për dhunë janë të gjinisë mashkullore.

Megjithatë, vetëm në dy raste viktimat janë të gjinisë femërore, pasi që në tri rastet e tjera janë arrestuar burra për dhunën e ushtruar ndaj viktimave burra.

Dhuna në familje është një dukuri në rritje në vendin tonë edhe gjatë ditës së djeshme po ashtu u raportuan 13 raste./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022