Lajme

Në kujtim të Liridonës ndizen qirinj edhe në Kaçanik

Sonte para objektit të Shtëpisë së Kulturës “Xheladin Kurtaj” në Kaçanik, janë ndezur qirinj në kujtim të Liridona Ademajt, e vrarë në Sinidoll të Prishtinës, më 29 nëntor.

Aktiviteti u organizua nga Grupi Joformal i Grave Asambleiste të Komunës së Kaçanikut, ndërsa morën pjesë edhe anëtare nga ekzekutivi komunal dhe qytetarë të tjerë.

Përmes këtij aktiviteti, u shpreh solidarizimi me familjen Ademaj dhe me të gjithë qytetarët e vendit, të cilët u tronditën nga kjo ngjarje e rëndë.

/Shqip.com