Lajme

Në “Darkën e Lamës”, shtrohet fli e turshi në ambasadën amerikane (Foto)

Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier, ka treguar se bashkë me stafin e ambasadës kanë shijuar flinë, turshitë dhe ushqime të tjera tradicionale kosovare në një darkë speciale diku ne hapësirat e Ambasadës.

Hovenier shkruan se “Darka e Lamës”, është ngjarje e rëndësishme kulturore që feston frytet e punës së palodhur dhe se është kujtesë e madhe e pasurisë dhe diversitetit që ka Kosova për të ofruar.

“Komuniteti ynë i Ambasadës shijoi flija të shijshme dhe ushqime të tjera tradicionale në një darkë speciale të korrjes/Darka e Lamës në hyrjen tonë. Kjo ngjarje e rëndësishme kulturore që feston frytet e punës së palodhur është gjithashtu një kujtesë e madhe e pasurisë dhe diversitetit që Kosova ka për të ofruar”, ka shkruar Hovenier.

/Shqip.com