Lajme

Mitrovica e Skenderaj furnizohen me ujë të pijshëm

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se pas vërshimeve që kanë kapluar disa komuna të Kosovës, janë angazhuar për t’i siguruar rrugët kryesore dhe alternative të qarkullueshme.

MPB ka njoftuar se në komunën e Skenderajt dhe në Mitrovicë janë dërguar dy cisterna për ujë të pijes. Ndërsa në Komunën e Klinës, në disa lokacione ka filluar intervenimi me pompa për largimin e ujit dhe varësisht nga kërkesat, MPB njofton do të vazhdojë edhe në zonat tjera të kësaj komune.

“Si Ministri e Punëve të Brendshme jemi në dispozicion të plotë për veprim në të gjitha komunat e Republikës së Kosovës dhe për të gjithë qytetarët tanë pa dallim. Ju apelojmë për kujdes të shtuar dhe në rast nevoje komunikim me institucionet relevante përmes numrave emergjent: 112, 192, 193 dhe 194”, thuhet në njoftimin e MPB.

/Shqip.com