Lajme

Ministrja e Drejtësisë takohet me kryesuesin e KGJ-së

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu të mërkurën e 15 nëntorit është takuar me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj kanë diskutuar për aktivitetet e përbashkëta në kuadër të kampanjës globale “16 Ditët e Aktivizmin Kundër Dhunës me Bazë gjinore” dhe rolin proaktiv në parandalim.

Poashtu gjatë këtij takimi është diskutuar edhe për reformën në drejtësi, planet për zbatimin e Deklaratës së Zotimeve, raportin për vendin e po ashtu reforma në administratën e sistemit të drejtësisë dhe për veprimet që duhet të ndërmerren për themelimin e Gjykatës Administrative.

Në takim është dakorduar për vazhdimin e bashkëpunimit institucional rreth reformës në drejtësi.

/Shqip.com