Rozë

Mevlani konfirmoi lidhjen e dashurisë, Efi ka një koment

Mevlan Shaba ka arritur që prapë të jetë në qendër të vëmendjes.

Kjo pasi ai tashmë ka filluar një lidhje të re me këngëtaren kosovare, Albulena Ukaj.

Lidhja e tyre u shoqërua me urime të shumta, por dhe me akuza se po përdoret për marketing.

Efi Dhenes

Së fundi ka deklaruar edhe Efi, e cila vetëm se kishte dëgjuar lajmin më parë.

“Po e uroj publikisht, shyqyr Mevlan gjete nuse”, tha Efi.

/Shqip.com