Sport Ndërkombëtar

Messi futet në olimpin e statujave prej dylli

Lionel Messi mori një statujë prej dylli të martën e kaluar
Lionel Messi mori një statujë prej dylli të martën e kaluar

Ylli botëror Lionel Messi mori një statujë prej dylli të martën e kaluar gjatë një homazhi për skuadrën argjentinase si pjesë e turneut që ata po zhvillojnë nëpër shtetin e Amerikës së Jugut, në të cilin ata po marrin të gjitha llojet e homazhe.

Figura e Messit, me trofeun e Kupës së Botës, u realizua më në fund për yllin argjentinas dhe tashmë mund të vizitohet në Muzeun e Futbollit të Amerikës së Jugut, ku tashmë ka mbetur së bashku me dy mite të tjera të planetit të futbollit: Maradona e përjetshme dhe Pele. Messi vitin  e a kaluar e fitoi Kupën e Botës me Argjentinën në Katar.

/Shqip.com