Lajme

Mblidhen tetë komisione parlamentare, njëri prej tyre mbanë punëtori

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Sot gjatë ditës së marte parashihet që të mblidhen tetë komisione parlamentare.

Komisioni Ad-Hoc për Reformën Zgjedhore në Kosovë do të mbajë punëtori duke filluar nga ora 09:00.

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti do të bëjë shqyrtimin e Planit Kombëtar të Radio – frekuencave.

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes do të shqyrtojë Projektligjin për Pensionet e Zyrtarëve Policorë të Policisë së Kosovës dhe Punonjësit e Inspektoratit Policor të Kosovës me autorizime policore.

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti do të diskutojë për Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023, për institucionet që janë në fushëveprim të Komisionit. 

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes do të diskutojë Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023, për institucionet që janë në fushëveprim të Komisionit.

Ndërsa, duke filluar nga ora 11:00, Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike e bën shqyrtimin e buxhetit të ZKA-së, i ndarë në Projektligjin nr. 08/L-193 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023.

Në këtë komision, është e ftuar auditorja e përgjithshme, Vjosa Spanca.

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim diskuton Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023, për institucionet që janë në fushëveprim të Komisionit.

Megjithatë, të ftuar në këtë komision prej orës 13:00 është ministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Librun Aliu.

Po ashtu, në të njëjtin komision, prej orës 15:00 është i ftuar ministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci.

Dhe për fund, Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal diskuton Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023, për institucionet që janë në fushëveprim të Komisionit.

/Shqip.com