Kulturë

“Marre”, projekti më i ri i këngëtares Albina Azemi

“Marre”, projekti më i ri i këngëtares Albina Azemi
“Marre”, projekti më i ri i këngëtares Albina Azemi

Albina Azemi është një nga këngëtaret më të njohura shqiptare. Ajo me tekstet e saja arrin që çdoherë ta ketë vëmendjen e të gjithëve, pasi që gjithmonë mahnitë me bukurinë e saj.

Andaj, pas publikimeve të shumta të projekteve të ndryshme muzikore, këngëtarja Albina Azemi, ka realizuar projektin më të ri muzikor “Marre”, të cilën e ka publikuar dje (15 maj 2023) në kanalin Youtube.

E përpunuar në një mënyrë mjaftë profesionale dhe e kënduar me një ton zëri të krejtësisht të veçantë. “Marre”, vjen me tekst të Albina Azemit dhe Gezim Lazrit, ndër më të mirët të realizuar deri më tani nga ana e solistëve tanë.

Ajo përveç talentit që ka në muzikë, komentohet edhe mjaft shumë për pamjen e saj dhe realizimet e videoklipeve.

Më poshtë mund ta ndiqni këngën:

/Shqip.com