Rozë

Luizi-Kristit: Qeveria po përgatit shkarkimin tënd

Me të përfunduar diskutimet me Bledin, Luizi nisi të ngacmonte Kristin, duke e pyetur nëse i ka lexuar lajmet e ditës, sepse qeveria po përgatit shkarkimin e tij.

Bledi tha se populli do mblidhet të votojë, ndërsa Kristi i tha Jorit, që si Avokate e Popullit, të shkojë të flasë me popullin dhe mos të merret me servilat e qeverisë.

Sipas tij, Luizi dhe Qetsori janë servilosur me njëri-tjetrin dhe se ata janë të korruptuar.

Deamishel i tha Kristit të mos merret me këtë muhabet sot, sepse është pushim zyrtar.

Ai u shpreh se qeveria e nisi muhabetin dhe se ata kishin si qëllim arrestimin e Deamishel, duke qenë se theu rregullat.

/Shqip.com