Kampioni i botës në boks – do luftojë për atdheun

Kampioni i botës në boks – Oleksandr Usyk nuk do largohet nga Ukraina.

Ai do luftojë përball – forcave ruse për ta mbrojtur atdheun e tij.

Kjo është bërë e e ditur përmes një postimi në Twitter, ku ai shihet së bashku me dy pesona të tjerë – me armë në krahë.

Ditë më parë u raportua – se ai kishte “ikur” për në Angli, por koha e dëshmoi të kundërten.

“Miq, duhet të bashkohemi dhe ta kapërcejmë këtë, sepse jemi përballë vështirësive ekstreme. Unë jam shumë i pushtuar nga emocionet dhe jam shumë i shqetësuar për vendin tim dhe për njerëzit tanë. Miq, ne duhet ta ndalojmë këtë luftë dhe duhet ta bëjmë së bashku”, u shpreh ai përmes një video.

Së bashku me të – në këtë luftë kanë vendosour që të qëndrojnë edhe vëllëzrit Klitschko – që janë ikona të boksit dhe jo vetëm.