Banorja e Kievit strehohet në banjën e saj ndërsa luftimet kanë arritur në rrugët e kryeqytetit

Olga jeton në pjesën e Bregut të Majtë të Kievit, zona e qytetit që është në lindje të Dnieper. 

Djali i saj i vogël, Vadim po fle në banjë këto ditë, vendi më i sigurt në apartament, shkruan CNN.

“Unë ulem pranë tij dhe e përkëdhel kur ai nuk është i kënaqur me diçka në ëndrrën e tij,” tha ajo. “Ne nuk shkojmë në strehimore, nuk garanton siguri 100% dhe mund të ndikojë në psikologjinë e fëmijës. Në shtëpi, ai fle mirë, ha dhe mendon se gjithçka është argëtuese”, tha ajo. 

Olga përshkroi se kishte dëgjuar shumë shpërthime midis orës 1 dhe 4 të mëngjesit të së shtunës që dukej sikur po vinin nga veriu./SHQIP.com