Rozë

Linda provokon Santianën dhe Bucin: S’po e pranojnë që duhen me njëri-tjetrin

Shtëpia e “Big Brother VIP Kosova” është një arenë e pandalshme e spekulimeve dhe zbulimeve, ku banorja Linda ka ngritur dyshime lidhur me dinamikën mes Santianës dhe Bucit.

Linda ka diskutuar me disa prej bashkëbanoreve të saj, duke përfshirë Edonën, Albyn e Kaderin, dhe ka shprehur bindjen se mes dy konkurrentëve ka më shumë se sa syri sheh.

“Nuk po e pranojnë që duhen me njëri-tjetrin,” ka shtuar Linda, duke i lënë të hapur mundësinë që ndjenjat mes tyre të jenë më të thella dhe më personale, pavarësisht se ata vazhdimisht e mohojnë.

Ajo ka vëzhguar dhe interpretuar sjelljet e tyre me një intuitë që sugjeron një marrëdhënie të mundshme që ende nuk ka marrë një formë të qartë dhe të shprehur publikisht.

Ky koment i Lindës vjen si një shtysë për fansat dhe ndjekësit e BBVK, të cilët janë gjithmonë në kërkim të sinjaleve dhe indikacioneve që mund të zbulojnë më shumë rreth marrëdhënieve dhe lidhjeve të brendshme të banorëve.

Ajo që mbetet për t’u parë është nëse koha do ta vërtetojë teorinë e Lindës dhe nëse Santiana dhe Buçi do të hapen më shumë rreth atyre që ndjejnë të vërtetën për njëri-tjetrin. 

/Shqip.com