ShqipBizz

Ledri dhe Lluni vijnë me “Narcos Albania”

Shumë artistë kosovarë kanë publikuar projektet e tyre verore.

Ndër to shumë ishin edhe bashkëpunime, që patën mjaft klikime qysh në fillim të publikimeve.

Ndërkaq së fundmi, ishin Ledri dhe Lluni ata që bashkuan “forcat’ e tyre në muzikë.

Reperët publikuan projektin e ri muzikor të quajtur “Narcos Albania”.

Muzika është bërë nga Erno ndërkaq teksti është shkruar nga dy këngëtarët.

Kënga gjithashtu është përcjellë edhe me videoklip.