ShqipBizz Ndërkombëtar

“Ky fëmijë është i yti”, një grua paraqitet në gjykatë – pretendon se Johnny Depp është babai i fëmijës së saj

Johnny Depp

Një incident ka ndodhur së fundmi në sallën e gjyqit mes ish çiftit, Amber Heard dhe Johnny Depp.

Një grua është paraqitur në gjykatë duke pretenduar se aktori është babai i fëmijës së saj.

“Johnny, të dua, shpirtrat tanë janë të lidhur”, dhe kur Depp mendoi se ishte një fans, ai tundi pa dyshim. Gruaja më pas mbajti fëmijën në dorë dhe tha: “Ky fëmijë është i yti”.

Ngjarja ka ndodhur gjatë seancës së pushimit. Kamerat televizive ishin fikur dhe kështu nuk e kapën momentin por gazetarët dhe fotografët ishin ende brenda sallës së gjyqit dhe ishin dëshmitarë të asaj që ndodhi.

Megjithatë, e gjithë kjo ngjarje duket se nuk ka qenë gjë tjetër veçse një shaka.

Gruaja është shprehur më pas se kishte qenë një ngjarje e planifikuar me burrin e saj. “Menduam se do të ishte qesharake”, ka thënë ajo.

Çdo ditë, disa qindra fansa të Johnny Depp rreshtohen jashtë gjykatës së kontesë Fairfax në Virxhinia duke shpresuar të marrin një nga vendet e rezervuara për publikun.

Zoti Depp po kërkon 50 milionë dollarë nga z. me Heard për shpifje. Ky i fundit ka nisur një kundërpadi për shumën 100 milionë dollarë./SHQIP.com