Rozë

Ky është banori që u largua nga Big Brother

Ronaldo është banori i radhës që është larguar nga Big Brother.

Ai ishte në nominime me Kristin, Luizin, Oltën dhe Efin.

Big Brother i ka bërë atij një surprizë gjatë spektaklit të sotëm, ku i ka mundësuar Ronaldos një takim më të atin, për ti shuar atij të gjithë dyshimet mbi gjendjen e tij shëndetësore, për të cilin ishte shumë në merak.

/Shqip.com