Rozë

Ky banor lë përfundimisht shtëpinë e Big Brother

Lugati është banori i radhës që ka lënë shtëpinë e Big Brother.

Kjo pasi sipas moderatorit, Alaudin Hamiti rregullat e formatit janë që nëse një banor qëndron mbi 48 orë në trajtim jashtë shtëpisë, ai duhet të largohet.

Ai më tej tha se Gjoni është mirë dhe gjendja shëndetësore e tij është stabile.

Ndryshe, ky largim vjen pas daljes së Getinjos, Anës, Edonit dhe Urimit dhe Alisës.

/Shqip.com